Gps & Uteliv » Kök & Matlagning » Stekhällar Övriga Fabrikat » Edvardson Vildmarkspannan med Träskaft
Edvardson Vildmarkspannan med Träskaft
Artnr: ED-3122
Original artnr:
Lagerstatus: Finns i lager
500 kr
PRODUKTBESKRIVNING
Edvardssons vildmarksstekpanna för utomhusbruk för familj och vänner.
Mycket fin att ha över öppen eld på grillplatsen. Lämplig för matlagning upp till 2 personer.
Plan botten med höga uppvikta kanter ger jämn värme och hjälper dig att hålla grönsaker, skuren potatis med mera kvar i pannan. Tjockleken är även den anpassad för att du ska kunna steka över öppen eld på ett bra sätt.
Pannan ligger stadigt och bra på eldgaller jämfört med typ "Wokpannor" som kan kräva andra underlag.
Stadigt fast och långt skaft är praktiskt om det ryker en del från elden.
För användning vid grillplats, jaktkojan, skogskojan eller med på skotern.
100% svensktillverkat i egen verkstad och rostskyddad med en vegetabilisk olja.
Rekommenderas att köpas tillsammans med Edvardsons fina läderpåse.
5 års garanti.
FAKTA
Stekpanna Träskaft
Tillverkad av trycksvarvad stålplåt
Diameter 15/20cm
Höjd 4 cm
Total läng med handtag 60 cm
Svensk tillverkad
Diska pannan ren innan första användning och stek gärna in den en gång i med matfett eller matolja som tål stekvärme. Rengör bara med varmt vatten och torka med papper. Ej diskmedel.
Vid förvaring så ha pannan infettad med ett tunt lager stekfett som rostskydd.
Utsätt inte pannan för extrem hög hetta från eld (t.ex bränna rent från matrester).
Förvara panna luftift och tort.
BUTIKENS OMDÖME
Perfekt modell att ha vid grillplatsen, Varför inte göra en klassisk Pytt i Panna. Nedan Recept kommer från Pergite.
Färgglad och god pyttipanna. Morötterna förgyller den klassiska pyttipannan och gör det till familjens favorit.
Antal portioner : 4
Du behöver:
8 Potatisar
2 Lökar
4 Morötter
250 g fläsk, eller efter önskemål:)
Peppar och ev salt
Smör
Att ha till:
4 stekta ägg
Så här gör du:
Tärna potatis, lök, morötter och fläsk.
Fräs fläsket i smör i Jägarstekpannan tills det får färg.
Tillsätt lök och stek på tills löken är gyllengul.
Häll på potatis och morötter och fräs på tills potatisen är mjuk. Peppra och salta vid behov.
Häll över pyttipannan i matkåsor.
Stek snabbt äggen i Jägarstekpannan i smör.
Hoppas att det smakar!